Nihonsport
09/08/2020

Welkom bij Nihon Sport Nederland!

Par rosmade

Gewaardeerde klant en vechtsporter! Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Wij zijn een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat u als sporter, vereniging of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet. Wij zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial artsStroops MMA, ArawazaJC (JCalicu)Rhinoc SportStarpro by Nihon en Top King. Stuk voor stuk mondiale topmerken! Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk Nihon opgericht.

Over Nihon Sport

Gewaardeerde klant en vechtsporter! Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Wij zijn een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat u als sporter, vereniging of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet. Wij zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial arts, Stroops MMA, Arawaza, JC (JCalicu), Rhinoc Sport, Starpro by Nihon en Top King.

Stuk voor stuk mondiale topmerken! 

Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk Nihon opgericht. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.

Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment.

Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan al in kleine aantallen; ook met diverse adidas producten!

Met trots stellen wij u ons team voor. Stuk voor stuk gepassioneerde en kundige medewerkers die u graag met inzet, toewijdig en kennis helpen. At you service!

Zie ►hier◄ voor meer informatie